Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski așteaptă vești din Turcia cu privire la deblocarea porturilor. Ce fake-news demontează: 'Ocupanţii rămân fără muniţia de minciuni'

www.facebook.com
tricou zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, într-un nou discurs adresat ucrainenilor, că aşteaptă vineri veşti de la Turcia cu privire la deblocarea porturilor.

“Voi face în continuare tot ce pot pentru ca adevărul despre acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei să fie ştiut peste tot în lume. Mâine aşteptăm veşti pentru statul nostru de la Turcia – cu privire la deblocarea porturilor noastre”, a spus Zelenski, potrivit news.ro.

El a vorbit şi despre zvonuri venite din Rusia cu privire la sănătatea sa: “A fost puţin ciudat să aud astăzi un vechi-nou fake de la propaganda rusă despre mine. Că aş fi la terapie intensivă şi că Ruslan Stefanciuk ar îndeplini îndatoririle de şef de stat. Ce pot spune? Înainte, aproape în fiecare săptămână, propagandiştii ruşi şi oficialii răspândeau informaţii false că am fugit din Ucraina sau că nu mi-am îndeplinit îndatoririle. Apoi totul a încetat. Şi acum sunt aruncate din nou în spaţiul public astfel de lucruri primitive. Se pare că ocupanţii rămân fără muniţia de minciuni – nu sunt capabili să vină cu ceva nou.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.