Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vom fi cu ochii pe acest specimen al Kremlinului' Igor Grosu își dorea un Chișinău condus de un primar pro-european

Publika TV
Igor Grosu

PAS va folosi vocea puternică pe care alegătorii i-au oferit-o în Consiliul Municipal Chișinău pentru a monitoriza activitatea primarului ”pro-Kremlin” și a taxa toate încercările acestuia de a profana ideea pro-europeană și de a face scheme. Declarația a fost făcută de președintele PAS, Igor Grosu, în cadrul unei conferință de presă în care a făcut totalizările alegerilor locale de ieri, conform deschie.md.

”Am fi vrut să avem și un Chișinău condus de un primar pro-european, dar respectăm decizia Chișinăului, vom învăța din acest vot și vom munci și mai mult ca să câștigăm încrederea oamenilor. Chișinăuienii ne-au oferit susținerea pentru a proteja orașul în CMC, unde vom avea o fracțiune puternică, 20 de consilieri vor lupta pentru un oraș pro-european. 84 de mii de oameni au votat ca în CMC să avem o echipă puternică” a declarat Grosu.

Potrivit lui, cei 20 consilieri PAS vor supraveghea acțiunile primăriei și nu vor tolera nicio decizie care să submineze parcursul european.

”Vom vota și vom propune proiecte bune pentru capitală, dar vom fi cu ochii pe primarul pro-Kremlin și pe orice hoție a acestuia. În politică e important să recunoști rezultatul și votul cetățenilor, am primit acest vot ca atare. Trebuie să muncim mai mult. O să fim prezenți, o să fim vocali și o să indicăm toate schemele și matrapazlâcurile lui. Nu o să lăsăm ca acest specimen al Kremlinului, împreună cu rudele lui pro-ruse, să profaneze ideea pro-europeană. O să scoatem la iveală toate încercările de a mușamaliza, de a cosmetiza, că el cu asta se ocupă, nu cu implementarea proiectelor serioase” a notat Grosu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.