Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vosganian, apărat din închisoare: E victima unei conspiraţii

varujan vosganian

Senatorul Varujan Vosganian a scăpat deocamdată de urmărirea penală cerută de DIICOT. Fostul ministru al Economiei are însă alte probleme, cu ANI şi Curtea de Conturi. Coordonarea instituţiilor îl face pe un fost coleg de partid al lui Vosganian să creadă că totul face parte dintr-un plan de punere la zis a senatorului.

Fostul jurnalist şi senator Sorin Roşca Stănescu îi ia apărarea lui Varujan Vosganian din închisoare, unde execută o pedeapsă de peste doi ani primită în dosarul Rompetrol. SRS face însă aceeaşi confuzie comisă şi de Iohannis, afirmând că Vosganian este vizat de DNA, nu de DIICOT.

"Din nou, sunt silit sa imi amintesc de faptul ca nu trebuie sa cred in coincidente. Cum-necum, Varujan Vosganian a scapat. Senatul a constatat ca procurorii DNA au cerut, pentru a doua oara, acelasi lucru si au considerat ca este anormal. Solicitarea lor a fost respinsa. Dar, brusc, impotriva lui Vosganian au inceput sa actioneze altii.

ANI, care daca stam bine sa ne gandim, este o institutie care nu ar trebui sa fie subordonata, sub nicio forma, DNA, a anuntat ca l-au investigat pe Vosganian si l-au gasit vinovat de te miri ce. Ca sa-l rada din Parlament. Si, eventual, ca sa-i dreseze vreun dosar penal pentru declaratii in fals.

Şi nici nu a tacut bine ANI ca au intrat, din nou, in rol, procurorii. Ar fi scotocit si ar mai fi gasit ceva. Nimeni nu a inteles prea bine ce. Dar, „pe surse” e ceva.

Si, in aceste conditii, cum as mai putea eu sa cred in coincidente? Nu ar fi mai simplu sa cred in altceva? De pilda, in „coordonare”", afirmă Sorin Roşca Stănescu într-un comentariu remis stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.