Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vosganian îi cere explicații lui Mihai Chirica despre un banner anti-guvernamental: Stă de o săptămână în Piața Unirii din Iași, păzit de poliția locală

Varujan Vosganian

Varujan Vosganian, vicepreședinte al ALDE, a postat pe Facebook o fotografie din centrul municipiului Iași, în care apare un banner cu un mesaj împotriva Guvernului. Parlamentarul spune că pancarta este păzită de poliția locală și cere primarului să spună dacă există o autorizație pentru ca respectivul banner să fie menținut și pe numele cui a fost emisă autorizația.

"Stimate domnule primar al Municipiului Iași, Mihai Chirica

Salutăm, pe această cale, modul în care încurajați exprimarea publică a convingerilor ieșenilor, dovadă acest banner care stă de o săptămână în Piața Unirii din Iași, păzit de poliția locală (deși trebuie să vă mărturisesc că, atunci când a observat că este fotografiat - joi 6 septembrie a.c., ora 8,15 - polițistul a șters-o, cu mașină cu tot).
Pentru a umple aceste lacune ale poliției locale, având, așadar, disponibilitatea să ne alăturăm și noi acelora care îl păzesc, vă rugăm, domnule primar, să ne comunicați în baza cărei autorizații șade acest banner în centrul orașului și pe numele cărui reprezentant al Moldovei a fost emisă autorizația. Cu mulțumiri anticipate!", este mesajul postat de Vosganian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.