Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vosganian va detona o bomba in PNL

bomba

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a fost invocat in dezbaterea de marti dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta in contextul atacurilor privind voturile din Parlament pentru ridicarea imunitatii demnitarilor. Parlamentul a respins inceperea urmaririi penale in cazul senatorului Varujan Vosganian acuzat de subminarea economiei nationale.

In acest context Varujan Vosganian anunta ca va face o serie de comentarii care ar putea sa fie ca o bomba pentru PNL. El spune ca dezvaluirile sale privesc destinul PNL si mai mult decat atat se teme ca ele ar putea crea indoieli in privinta "convingerilor ferme care il anima pe candidatul PNL Klaus Iohannis"

"Am participat la această campanie electorală in virtutea aceluiaşi spirit de echipă care m-a caracterizat în toate cele treizeci şi ceva de campanii electorale (!) la care am participat până acum. Am privit, ca şi dumneavoastră, dezbaterea de aseară dintre cei doi candidaţi. în care, într-un anumit context, a fost pomenit şi numele meu. Am câteva comentarii de făcut, inclusiv cu privire la acest aspect. Dar, pentru că nu sunt participant direct la dezbatere, nefiind candidat, şi în virtutea spiritului de echipă de care am pomenit, am să fac aceste comentarii după turul doi de scrutin. Mai ales că ele privesc nu doar această campanie electorală, ci şi destinul Partidului Naţional Liberal. În plus, nu aş dori ca opiniile mele să arunce, până la 16 noiembrie, vreo ambiguitate asupra convingerilor ferme care îl animă pe candidatul PNL, Klaus Iohannis", a precizat Varujan Vosganian pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.