Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vot cu scandal la Primăria Capitalei! USR și PNL s-au împotrivit testării bucureștenilor care pleacă în Grecia - cum au argumentat

Agerpres
primaria-capitalei-cgmb

Vot cu scandal în ședința Consiliului General al Municipiului Bucureşti! S-a votat al cincilea program de testare a bucureștenilor pentru COVID-19 – “Vacanța 2020”. PNL și USR s-au împotrivit, argumentând că dacă bucureștenii au bani pentru a pleca în Grecia, atunci au bani și pentru plata testului.

Vezi și: Se instituie starea de urgență mascată! / COMENTARIU

În replică, primarul general a afirmat că, plecând de la această logică, nu mai poți face nimic în București, deoarece printre bucureșteni sunt și oameni avuți.

În deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea a anunțat că bucureştenii care pleacă în vacanţă în Grecia şi nu-şi permit să facă testul de coronavirus vor putea fi testaţi printr-un proiect al Primăriei.

„Adăugăm azi o nouă categorie de bucureşteni testaţi, cea a celor care pleacă în vacanţă”, a anunţat Firea, precizând că, după adoptarea proiectului, cei interesaţi se vor putea înscrie la adresa vacanta2020@pmb.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.