Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Votul pe moţiunea de cenzură, cu o zi mai devreme. Ciolacu anunţă un intelectual de stânga pentru funcţia de premier

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis ciolacu iohannis melescanu

Deşi iniţial era planificat pentru joi, 6 februarie, votul final pe moţiunea de cenzură va avea loc miercuri, cu o zi mai devreme, a anunţat Marcel Ciolacu, într-un interviu la Antena 3. Preşedintele interimar al PSD a afirmat că voturile pentru moţiune există, iar după căderea Guvernului PSD va înainta preşedintelui o propunere de premier "greu de refuzat".

„Propunerea noastră va fi miercuri la ora 12,00, votul pe moțiune. Nu are rost să mai lungim. În momentul de față există voturile pentru ca această moțiune să treacă. Noi ne dorim să dăm Guvernul Orban jos și cred că vom reuși miercuri”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu a mai subliniat că următorul pas este ca PSD să meargă la președintele Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru.

„Mai departe intrăm într-o logică constituțională. Vom merge cu o propunere de premier care nu este membru PSD. Este vorba despre un intelectual de stânga recunoscut și un om ca el, din punctul nostru de vedere, va fi greu de refuzat pentru președintele României”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.