Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bani alocaţi de CL Focşani pentru COMPONENTE necesare aparatului de testare COVID-19

Facebook
spital

Consiliul Local (CL) al municipiului Focşani a alocat, în şedinţa extraordinară de luni, suma de 48.000 lei fără TVA pentru achiziţionarea unor componente necesare funcţionării aparatului de testare pentru coronavirus care urmează să ajungă la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Această solicitarea a venit de la DSP Vrancea, care este în procedură de achiziţie cu un aparat de testare pentru coronavirus, însă aparatul ar mai avea nevoie de dotări foarte importante, aceste două componente pe care ne-am oferit noi să le cumpărăm şi fără de care aparatul nu putea funcţiona.

Vorbim de o hotă bacteriologică cu masă suport, în sumă de 45.000 de lei, şi o combină frigorifică pentru reactivi, în valoare de 3.000 lei, preţuri fără TVA.

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

Sperăm să fie achiziţionată cât mai repede, pentru că în această perioadă avem nevoie maximă şi trebuie să ne mobilizăm cu toţii", a declarat primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă.

Proiectul a fost aprobat de aleşii locali cu unanimitate de voturi.

În cadrul şedinţei de CL, un consilier a propus sprijinirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, care a făcut zilele trecute un apel, prin intermediul cadrelor medicale, pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie cu ajutorul unor donaţii.

Primarul a declarat că primăria va lua în calcul această propunere dacă va avea o solicitare în acest sens din parte spitalului şi vor fi identificate surse de finanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.