Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrancea - Peste 160 de persoane s-au vindecat de COVID-19, iar alte 172 sunt spitalizate

Facebook
covid 19 coronavirus

Peste 160 de vrânceni s-au vindecat de COVID-19, 15 dintre aceştia în ultimele 24 de ore, în timp ce alte 172 de persoane sunt spitalizate, cinci fiind în stare gravă, la Terapie Intensivă, a informat, joi, Prefectura Vrancea.

"În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 172 de pacienţi, dintre care cinci la secţia de Terapie Intensivă (doi la Focşani şi trei la Adjud). Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 161. În judeţul Vrancea, în data de 14 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică 172 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 93 persoane, iar 239 sunt în carantină la domiciliu, deoarece în momentul înregistrării nu existau spaţii disponibile", a precizat Prefectura Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examenul de Bacalaureat

Potrivit instituţiei, numărul amenzilor date de organele de ordine pentru nerespectarea ordonanţelor militare a scăzut, în ultimele 24 de ore fiind aplicate amenzi de circa 20.000 lei.

"În cadrul acţiunilor desfăşurate de structurile MAI, au fost efectuate în ultimele 24 de ore 1.147 de verificări de persoane privind modul în care este respectată măsura autoizolării şi carantinării, dar şi a respectării Ordonanţelor Militare. De asemenea, în urma acţiunilor întreprinse de poliţişti, jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.970 lei, persoanelor care nu au respectat reglementările în vigoare", a informat Prefectura.

Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban

La nivelul judeţului Vrancea, Grupul de Comunicare Strategică a raportat până în prezent un număr de 475 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 şi 29 de decese din cauza virusului SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.