Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrea să fie președinte, dar spune că ”lupta pentru justiție e departe de final”

administratia-prezidentiala

”Mă bucură orice inițiativă a societății civile prin care oamenii politici sunt forțați să apere independența procesului juridic. Cred că lipsesc multe mecanisme sociale care să țină la distanță implicarea politicului și va mai trece multă vreme până când vom putea spune că lupta pentru apărarea Justiției se apropie de final. Am semnat 'Angajamentul pentru combatarea corupției' cu gândul la momentul în care vom putea spune că eforturile noastre au fost răsplătite din plin. Dar, până atunci, avem cu toții datoria să fim atenți la orice intenție de periclitare a Justiției.

Asistăm la o luptă între bine și rău și chiar dacă știm că binele va învinge, acest lucru nu se va petrece fără sacrificii din partea celor care înțeleg necesitatea unei Justiții independente. E nevoie de răbdare și perseverență pentru că binele nu se face de la sine și sunt un mare admirator al tuturor celor care înțeleg că societatea are nevoie de aportul lor și al celor care nu precupețesc nici un strop de energie pentru semenii lor.

Angajamentul este o inițiativă a Romanian Community Coalition care este o organizație a diasporei române din Statele Unite. Este îmbucurător să vedem că, deși discuțiile despre implicarea românilor din diasporă nu sunt întotdeauna binevenite în România, românii plecați nu se lasă demoralizați de situația existentă și se implică în problemele majore ale țării. Îi felicit pe inițiatori și le doresc mult succes și aștept de la ei și alte inițiative asemănătoare.”, a anunțat Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.