Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme CUMPLITĂ în întreaga Românie: A fost emis cod PORTOCALIU de GER

www.giurgiuveanul.ro
ger, vreme rece, îngheț, frig, ninsoare

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ger pentru toate regiunile țării. Avertizarea este valabilă începând de luni, ora 10:00, până marți, 10 ianuarie. În intervalul menţionat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade, anunță Agenția Națională de Meteorologie.

Bucureștiul intră de luni sub incidența unui cod portocaliu de ger, în cursul nopții de luni spre marți minima termică prognozată fiind de minus 20 - minus 18 grade, a anunțat Gabriela Băncilă, reprezentant al Autorității Naționale de Meteorologie, potrivit Agerpres.

Citește și: Fost lider PRM, găsit MORT într-o baltă de SÂNGE, în masina sa - FOTO

"ANM va emite o actualizare a atenționării anterioare — cod galben de ger, pe parcursul acestei dimineți, iar acest lucru presupune pentru zona municipiului București intrarea sub incidența codului portocaliu de ger încă de astăzi. Această avertizare cod portocaliu va fi emisă la ora 10,00. Presupune pentru Capitală o temperatură, astăzi, sub pragul gerului, în jurul a minus 11 grade, la noapte va fi maximum de intensitate a temperaturilor negative din această perioadă geroasă și mă refer la o minimă termică în jurul a minus 20 — minus 18 grade. (...) Mâine, se va menține codul portocaliu pentru ger persistent în Capitală", a declarat reprezentantul ANM, luni, la comandamentul de iarnă convocat de primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.