Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme incredibilă în România: Prognoză total surprinzătoare a meteorologilor pentru următoarele zile

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Începând de marţi, vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime pot ajunge la 17-18 grade în sud-vestul ţării.

Marţi vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime, peste 10 grade in aproape toată ţara pâna la 15-16 grade, poate şi 17 grade in partea de vest a tarii la Timişoara.

Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local și în regiunile vestice. Se va semnala ceață, în orele dimineții cu precădere în depresiuni și în sudul Olteniei.

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. 0...1 grad dimineata si 14-15 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Miercuri deși valorile termice vor marca o scădere față de marti în vest, centru și nord, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade la Miercurea Ciuc și 15 grade la Constanta si Calarasi.

Cerul va avea înnorări și va ploua în vest și în nord-vest. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Dimineaţa, cu caracter local în sud, centru și est va fi ceata.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. 2-4 grade dimineata si conditii de ceata si in jur de 14 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat.

În regiunile intracarpatice, vor mai fi innorari in special in nord-vest, cel putin in prima parte a zilei cind vor mai fi ploi slabe la şes si precipitatii mixte la munte unde vor fi si conditii de polei. Maximele termice, in crestere fata de ieri: 11 grade la Timisoara si Oradea, 4 la Cluj, 6 la Alba Iulia si Sibiu.

Citește și: Abia acum s-a aflat! La cine a ajuns 'Perla Coroanei' Regelui Mihai

În sud, vreme in general frumoasa si mai calda decit ieri. La amiaza, vor fi 7 grade la Drobeta, si Craiova, 8 la Giurgiu, Ploiesti si Buzau, 9 la Calarasi, anunță Realitatea.net.

Revine soarele si in Dobrogea. Maximele salta semnificativ fata de ieri: 10 grade la amiaza la Tulcea si Constanta. În Moldova de sud este vreme frumoasa dar spre nordul regiunii acoperirea noroasa se accentueaza. Chiar si asa temperatura creste, maximele sunt in general intre 5 si 8 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.