Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme total neobișnuită pentru România: luna octombrie va stabili recorduri

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale, iar ploile vor fi deficitare, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 25 septembrie - 23 octombrie, informează Mediafax.

25 septembrie - 2 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale și sudice.

2 - 9 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, îndeosebi în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

10 - 16 octombrie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, sud-vestul, precum și în zona de munte din sudul țării, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

16 - 23 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.