Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea face ravagii şi în Braşov: Copaci căzuţi pe carosabil, oameni rămaşi fără curent electric

Inquam Photos / George Calin
Inquam copaci cazuti pagube

Pompierii militari braşoveni au intervenit marţi, începând cu ora 7.30, pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil în municipiu, în urma viscolului de luni seara, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja. 

Un copac a căzut pe firele electrice în zona Gării, altul pe un autoturism pe str. De Mijloc, iar un al treilea pe Calea Bucureşti, fără să se înregistreze victime, scrie AGERPRES.

De asemenea, în localitatea Prejmer, Compania Electrica intervine pentru remedierea unor probleme apărute la alimentarea cu energie electrică, după ce un număr de cinci consumatori au rămas fără curent. Angajaţii de la Electrica intervin şi în localitatea Hurez, de lângă Făgăraş, pentru îndepărtarea unor fire căzute pe carosabil, a mai precizat sursa citată. 

La Braşov a început să ningă de luni, ora 16.00., stratul de zăpadă măsurând, marţi dimineaţă, între 10 cm - în municipiul reşedinţă, şi peste 20 de cm, în zona Predeal, potrivit reprezentanţilor Salvamont din staţiune.

Citeşte şi: CSM reacţionează DUR după criticile venite din SUA: 'Autismul şi aroganţa instituţională trebuie înlocuite cu respectul şi cooperarea reală' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.