Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea în ultima săptămână de vară: se simte miros de toamnă

Agroromania
agrometeo meteo vremea

În ultima săptămână de vară, vremea rămâne foarte caldă, dar începe să se simtă uşor-uşor şi toamna. În unele zone ale ţării, vor fi ploi puternice cu descărcări electrice, şi chiar grindină.

Citește și: OFICIAL - Marcel Ciolacu este președinte ales al PSD: echipa de conducere a noului lider

"Va fi şi azi de o vreme călduroasă, chiar caniculară în Câmpia Română, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile maxime vor depăşi 35 de grade, chiar 36-37 în sudul Munteniei, mai precis în Lunca Dunării.

Şi în Bucureşti, sunt prognozate 35-36 de grade, iar cer senin va fi şi pe litoral", a spus Dinu Mărăşoiu, meteorolog de serviciu ANM, duminică, la Antena 3.

Pentru zonele de munte, treptat şi în partea de nord-vest a ţării, apar înnorări, ploi, la nivel local, pot fi şi descărcări electrice, averse cu caracter local şi torenţial, deci o uşoară vreme instabilă, a mai spus meteorologul.

"Pentru zilele următoare, tendinţa este de extindere a instabilităţii atmosferice, de scădere treptată a temperaturilor, mai puţin în partea de sud-est a ţării, unde mai vorbim de o vreme călduroasă, local caniculară.

În rest, temperaturile mai scad, ploile se extind mai mult şi chiar mai importante cantitativ, la nivel local", a continuat meteorologul Dinu Mărăşoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.