Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea a făcut RAVAGII - 14.500 de imobile au rămas în BEZNĂ

IGSU
vreme zapada

14.500 de consumatori au rămas fără energie electrică din cauza viscolului si a ploii înghețate, cele mai multe cazurii fiind in Calarasi, Buzau si Braila, potrivit Ministerului Energiei.

"În acest moment, conform ultimei raportări a operatorilor de distribuţie (ora 18:00) numărul total la nivel naţional al consumatorilor nealimentaţi cu energie electrica este de 14.500. Precizăm ca vârful consumatorilor care au avut de suferit disconfortul lipsei curentului electric a fost înregistrat in jurul orei 16:00 şi a atins numărul de circa 22.000", susţin reprezentanţii ME, potrivit Agerpres.

În acest moment cele mai mari probleme în ţară sunt înregistrate în judeţele Călăraşi (5.482), Buzău (2.788), Brăila (2.497). Alte judeţe afectate, dar cu un număr mai mic de consumatori nealimentaţi sunt Prahova (1.200), Vrancea (1.136), Olt (800), Dâmboviţa (380), Vâlcea (159) şi Ialomiţa (55).

Citeste si Sebastian Ghiță îl dă de gol pe Victor Ponta: 'Dumneata ce crezi, că trebuie să îi mai dea în cap mamei tale cu microfoanele, sau ne trebuie lege?'

"Ministerul Energiei va supraveghea întreaga acţiune a operatorilor de distribuţie până când situaţia va reveni la normal, peste tot în ţară. Totodată, precizăm că numărul echipelor de intervenţie care acţionează la nivel naţional este de aproximativ 80", se arată în comunicatul transmis de ministerul de resort.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenţionare Cod galben de ninsori, valabilă până sâmbătă după-amiaza, în 26 de judeţe şi în Municipiul Bucureşti, respectiv o informare de vânt, ploi şi polei în restul ţării, până duminică dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.