Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Haos pe Aeroportul din Iași: Curse internaționale anulate și sute de călători afectați, după ce iarna s-a întors în aprilie

Bzi
Aeroport Iasi ninsoare

Opt curse aeriene care urmau să decoleze sau să aterizeze miercuri pe Aeroportul din Iaşi au fost anulate din cauza ninsorii şi a viscolului, în timp ce alte zboruri au întârzieri de până la patru ore şi jumătate.

Au fost anulate zborurile Wizz Air de la Iaşi către Roma, Londra, Veneţia, Memmingen şi Viena. De asemenea, nu au mai aterizat la Iaşi cursele Wizz Air dinspre Roma, Londra şi Veneţia, aceste zboruri fiind anulate, conform News.ro.

Aeronava aparţinând Austrian Airlines care venea de la Viena nu a putut ateriza în cursul după-amiezii pe aeroportul din Iaşi, pilotul luând decizia să se îndrepte către Otopeni.

De asemenea, majoritatea sosirilor şi plecărilor de pe aeroportul din Iaşi înregistrează întârzieri majore. Cursa Iaşi-Paris a decolat de pe aeroportul ieşean cu o întârziere de aproape patru ore şi jumătate.

Zborul Iaşi-Berlin programat să plece la ora 12.50 nu a decolat încă de pe aeroportul ieşean.

Conducerea Aeroportului Iaşi a precizat miercuri după-amiază că echipele de deszăpezire intervin nonstop şi că pista se prezintă în condiţii foarte bune.

”Pe Aeroportul Iaşi se zboară în condiţii de siguranţă. Echipele noastre intervin nonstop cu utilajele de deszăpezire, pentru a putea asigura condiţii optime de operare. Pista este în stare foarte bună, pregătită pentru aterizări şi decolări, la fel şi platforma de staţionare. Totuşi, operaţiunile de degivrare a aeronavelor, realizate de firmele specializate, pot cauza anumite întârzieri ale curselor. Astfel de proceduri sunt obligatorii înainte de decolare, în condiţii de vreme rea, întrucât siguranţa pasagerilor şi a echipajelor de zbor este prioritară. Date fiind condiţiile meteo, este foarte probabil ca programul de zbor să sufere modificări în cursul zilei, de aceea vă recomandăm să ţineţi permanent legătura cu operatorii/companiile aeriene”, au precizat reprezentanţii Aeroportului ieşean.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.