Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea dă peste cap circulația în țară! Bode: 'Până la ridicarea codului portocalui, majoritatea drumurilor naționale vor rămâne închise'

Facebook
Lucian Bode

Până la ora 12:00, când se ridică codul portocaluiu, majoritatea celor 22 de drumuri naționale care sunt acum închise vor fi deschise circulației, iar pe cele patru drumuri cu circulație îngreunată se va merge normal, a declarat Lucian Bode, ministrul demis al Transporturilor.

Citeșete și: Trafic de COȘMAR în Capitală: linia tramvaiului 41 este BLOCATĂ. Pe alte 5 linii nu se circulă

Ministrul a precizat că 35 de trenuri sunt în acest moment anulate, pentru că nu pot să se deplaseze pentru că pe linii au căzut copaci. „Avem o singură linie închisă în zona Vatra Dornei, acolo am intervenit, sunt copaci căzuți, linia e închisă, dar am luat decizia ca acolo unde situația era în pericol să rămână trenurile pe linii blocate, mai bine să anulăm respectivele trenuri. Au rămas în gară”, a spus ministrul, potrivit Mediafax.ro.

Bode a adăugat că la metrou se circulă bine, trenurile au fost suplimentate, „anticipând că în această dimineață foarte mulți bucureșteni vor dori să circule cu metroul, având în vedere că la suprafață intervențile, în ceea ce privește deszăpezirea, nu sunt așa cum ar fi tebuit să fie. Sunt 65 de trenuri care circulă, am discutat cu dispeceratul, nu sunt întârzieri, toate trenurile disponibile cirulă acum la metrou”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.