Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea face probleme în țară și e doar începutul - DSU anunță intervenții în mai multe județe

playtech.ro
cod galben de inundatii

Şase judeţe au fost afectate vineri de vremea nefavorabilă, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din curţi, beciuri şi anexe gospodăreşti, dar şi pentru degajarea unor copaci prăbuşiţi pe carosabil.

''În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate în data de 19.01.2024, în intervalul orar 07,00 - 21,00, s-au înregistrat efecte în 6 localităţi din 6 judeţe - Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Harghita, Maramureş, Mureş şi Neamţ, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 8 curţi, 2 anexe gospodăreşti, 2 beciuri, cât şi pentru degajarea a 2 copaci prăbuşiţi pe carosabil, fiind afectate 2 autoturisme'', se arată pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, pe 4 tronsoane de drumuri naţionale - DN 12C/Neamţ, DN 15/Harghita, DN 15/Neamţ, DN 17/Bistriţa-Năsăud -, traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.

La momentul actual circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Totodată, pe DN 15, între localităţile Topliţa şi Borsec din judeţul Harghita, o ambulanţă SMURD (B2) care se deplasa la spital cu un pacient, stabil hemodinamic, a fost temporar blocată în zăpadă, la acest moment situaţia fiind rezolvată, mai menţionează DSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.