Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se răcește din nou: Ce temperaturi vom avea în weekend

www.giurgiuveanul.ro
ger, vreme rece, îngheț, frig, ninsoare

Chiar dacă sâmbătă temperaturile se vor situa peste cele normale din această perioadă, duminică vremea se răcește din nou.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1-2 grade în nordul Moldovei şi 10-11 grade în Oltenia, la Drobeta Turnu Severin, 11 Craiova, conform Realitatea TV.

Citește și: STUDIU Ce muzică preferă câinii: Nu doar muzică clasică

Vor fi precipitaţii mixte, slabe cantitativ şi pe arii restrânse, în regiunile centrale şi nordice, iar seara în sud-vest. In jumătatea de nord a Moldovei şi zona de munte, vor predomina ninsorile. Mai ales dimineata, pe spaţii mici, se va forma polei. În zonele joase de relief, dimineaţa, izolat se va semnala ceaţă.

În București, cerul va fi temporar noros.. -5...-3 grade dimineata si 6...7 grade la amiaza. Dimineaţa este posibil să se semnaleze ceaţă.

Citește și: Cât de gravă e influența desenelor animate asupra copiilor

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, valorile termice vor scădea faţă de sâmbătă în sudul ţării, dar se vor situa în continuare peste mediile multianuale îndeosebi în vest, nord şi centru.

Temperaturile maxime se vor situa între 2-3 grade în sudul Câmpiei Române, la Giurgiu şi 9 grade la Timisoara. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în regiunile sudice. Local in Oltenia, Muntenia vor fi precipitaţii mixte iar în Dobrogea predominant ploi. În restul ţării precipitaţiile vor fi izolate. Sunt condiţii de polei in prima parte a zilei. La munte, cu precădere în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, va ninge iar vântul va avea unele intensificări. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

În Bucureşti, vremea se va răci uşor faţă de sâmbătă. În jur de 0 grade dimineata si 3-4 grade la amiaza. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în prima parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerea de polei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.