Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea SE RĂCEȘTE în Capitală: avertizarea de frig ține până luni dimineață

alerta meteo

Vremea se răcește accentuat în Capitală, astfel că, de la 14 grade înregistrate joi, se va ajunge la maxime de -2 - 0 grade, vineri, când vor fi condiții de ceață cu depunere de chiciură și se poate forma ghețuș, anunță meteorologii. Avertizarea de frig extrem este valabilă până luni dimineața, conform Mediafax.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

Vremea se va menține deosebit de caldă, joi, până la ora 20.00. Temperatura maximă va fi în jurul a 14 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va deveni în general moderat în orele serii, cu rafale de până la 40 - 45 km/h.

De joi, de la ora 20.00, până vineri, la ora 20.00, vremea se va răci brusc şi accentuat, astfel că vineri dimineaţa temperatura aerului va coborî până în jurul valorii de -2 grade şi nu va depăşi 0 - 1 grad pe parcursul zilei.

La început va ploua, iar după miezul nopţii şi în prima parte a zilei de vineri vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă neuniform, cu grosime în general de 2 - 5 cm. Temporar, mai ales în orele după-amiezii, vântul va avea intensificari cu rafale de 45 - 55 km/h, amplificând senzaţia de frig.

De vineri până luni, la ora 10.00, vremea va fi deosebit rece, geroasă în orele dimineţilor în zona periurbană, astfel că minimele termice vor fi de -11 la -7 grade, iar la amiază se vor înregistra valori de -2 - 0 grade. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30 - 35 km/h, amplificând senzaţia de rece. Cerul va deveni parţial noros, vor fi condiţii de ceaţă cu depunere de chiciură şi se poate forma gheţuş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.