Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se răcește brusc: iarna revine în forță cu ninsori și lapoviță în toată țara (ANM)

iarna se intoarce bun

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță ninsori și lapoviță în cea mai mare parte a țării, până joi seara. În Capitală vine o răcire bruscă a vremii, urmată de o ușoară creștere a temperaturilor, informează Mediafax.

Confor unei informări emise de ANM, în intervalul marți ora 10.00 - joi, ora 20.00, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în nordul și centrul Moldovei și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

În Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40...50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar încursul zilei de marți și în vest.

Vremea se răcește brusc în București

În București, de marți până miercuri dimineață, vremea se va răci semnificativ, astfel că valorile termice diurne se vor situa sub normele perioadei. Cerul va avea înnorări mai ales ziua, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade.

De miercuri până joi, valorile termice vor fi în creștere față de ziua anterioară și se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și vor fi posibile ploi de scurtă durată mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

Joi, valorile de temperatură se vor menține apropiate de cele specifice în ultima decadă a lunii martie, cu o maximă de 11...12 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.