Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se schimbă RADICAL: Ce temperaturi prognozează meteorologii pentru săptămâna viitoare

www.realitatea.net
ninsoare, zăpadă, frig

Ninsorile vor fi puţine luni, dar se vor înmulţi pe măsură ce ne apropiem de mijlocul săptămânii viitoare. Frigul accentuat va persista şi luni, astfel că temperaturile vor urca până la 2 grade Celsius numai în regiunile vestice. Până în prag de weekend, vremea se va încălzi considerabil, dar se vor înmulţi precipitaţiile şi vântul va deveni tot mai intens.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu vine cu veşti proaste pentru Carmen Dan: Ce soluţie vede pentru diminuarea tensiunilor din PSD

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII

Vântul va fi activ, iar fulgii de zăpadă vor mai apărea din când în când prin sudul şi sud-vestul ţării. După lăsarea nopţii va reveni gerul puternic în centru, nord, nord-est şi în dealurile sudice, potrivit DIGI24.

Marţi, acesta va prinde putere în regiunile vestice şi la munte. Ninsorile se vor transforma treptat în lapoviţă şi în ploi şi vor fi mai consistente tot în vest. Miercuri astfel de fenomene vor apărea în mare parte a ţării, iar poleiul va crea probleme în special în centru, nord şi est şi mai puţin în sud. Joi, va mai ninge slab prin Moldova şi la munte, iar în sud-est va fi lapoviţă sau va ploua. În schimb, vântul va fi intens în toate regiunile şi va atinge chiar şi 90 km/h în zonele înalte.

În Bucureşti, norii vor mai strânge rândurile din când în când şi poate fulgui. Vântul îşi va mai face simţită prezenţa şi va amplifica senzaţia de frig. Termometrele vor indica valori de la minus 7 grade Celsius luni în zori, până la minus 2 grade Celsius după-amiază, iar presiunea aerului va scădea rapid.

Vremea va începe să se încălzească şi în Bucureti de marţi, astfel că la mijlocul săptămânii vor fi până la 6 grade Celsius. Totuşi, soarele va deveni scump la vedere. Fulgii de zăpadă se vor transforma treptat în lapoviţă sau în stropi de ploaie în perioada următoare, iar în orele dimineţii vor fi condiţii de polei. De miercuri seara, se va intensifica vântul. Acesta va avea rafale de 50 .. 55 km/h şi în cursul zilei de joi.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Accident GRAV în Capitală: Un bărbat a MURIT după ce a fost lovit de tramvai - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.