Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se schimbă radical: Meteorologii au anunțat prognoza pentru București

www.jurnalul.ro
vreme, frig, parc

Vremea va fi rece în Capitală, pe durata următoarelor două zile, dar valorile termice se vor încadra în apropierea normelor perioadei din calendar, se arată în prognoza specială pentru Bucureşti, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Conform sursei citate, duminica, 1 aprilie, vremea se va răci faţă de ziua precedentă, iar valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, cerul va avea înnorări şi, temporar, va ploua sub formă de averse, posibil însoţite şi de descărcări electrice. De asemenea, vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze în jurul a 50 - 55 km/h, anunță Agerpres.

Citește și: Hidrologii anunță POTOPUL: Cod portocaliu și cod galben de inundații pentru zeci de bazine hidrografice! Care sunt zonele vizate

Prognoza de specialitate relevă, totodată, că, luni, 2 aprilie, vântul va continua să prezinte intensificări temporare, cu rafale în jurul a 55 km/h. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă va fi de 15 - 16 grade, în timp ce minima termică se va situa între 4 şi 6 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.