Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se schimbă radical: un nou val de ninsori va lovi România, iar temperaturile scad drastic

inghetat viscol

România a avut, la începutul lunii februarie, parte de un episod de primăvară autentică. Lucrurile se vor schimba radical, după jumătatea lunii februarie, iar în țară vor reveni ninsorile.

Meteorologii Acchuwheater arată faptul că în perioada 16-21 februarie, temperaturile vor scădea semnificativ pe teritoriul României.

În această perioadă, maximele vor depăși cu greu 8 grade, iar pe timpul nopții vom înregistra valori negative. De asemenea vom avea parte de ploi, dar și de ninsori, informează România TV.

Pe finalul lunii februarie, temperaturile vor fi din nou în creștere și nu vom mai avea parte de temperaturi negative decât în zonele montane.

content-image

Prognoza ANM confirmă temperaturile scăzute

În prognoza Administrației Naționale de Meteorologie se arată că mijlocul lunii februarie va aduce temperaturi scăzute, iar pe finalul lunii vremea revine la sentimente mai bune.

12 - 19 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

19 - 26 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie - 4 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.