Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se va răci în București de la 10 la 3 grade

Inquam Photos/Octav Ganea
oameni pe strada iarna frig viscol

Meteorologii au emis, joi, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până sâmbătă la ora 10.00. În prima parte a prognozei, vremea se menține caldă, cu rafale de vânt ce pot atinge 40 de kilometri la oră, după care se răcește, informează Mediafax.

Potrivit meteorologilor, joi de la ora 10.00 până vineri la ora 8.00, vremea se va menține caldă pentru prima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros și trecător, va ploua slab, după orele prânzului și din nou spre sfârșitul nopții de joi spre vineri. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei, când viteza la rafală va atinge 35...40 km/h. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

Citește și: Radu Tudor, despre situația gravă din SUA: 'Trump ar trebui pus sub acuzare pentru orchestrarea unei tentative de lovitură de stat de tip sovietic'

De vineri până sâmbătă la ora 10.00, vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Temporar va ploua, în general moderat cantitativ, iar în cursul nopții, cu o probabilitate destul de mare, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.