Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea TRĂDĂRII: Un ministru îndeamnă oamenii să o VOTEZE pe Udrea. UPDATE: Ministrul dezminte

PSD-ul se află în mijlocul unui taifun! Social-democrații sunt loviți de DNA, de președintele Traian Băsescu, dar și de ceilalți adversari politici. Prezidențiabilul Victor Ponta este însă trădat de cine se aștepta mai puțin. Surse din PMP anunță că ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, îi face campanie Elenei Udrea.

Concret, ministrul si-a scos sotia in fata, pe cunoscuta Lavinia Sandru. Primarii PSD din judetul Olt, prieteni cu Darius Valcov, au primit ordin sa sustina candidatura lui Elena Udrea cu cel putin 300 de voturi de fiecare comuna! De acest lucru au aflat si alti lideri PSD din Olt, acestia începând un scandal monstru pe aceasta tema. Mai mult, senatorul PSD, sotia sa si fiica au participat la un mare eveniment organizat de Elena Udrea chiar in timpul campaniei electorale, așa cum se vede în poza de la începutul articolului.

Ceea ce părea a fi un simplu zvon pare a fi realitate. Elena Udrea a anunțat că, în Olt, este aproape la egalitate în sondaje cu Victor Ponta. Darius Vâlcov a fost avertizat de președintele Traian Băsescu despre problemele pe care le-ar avea cu justiția.

UPDATE: Contactat de stiripesurse.ro, Dariu Vâlcov susține că aceste informații ar fi lansate de adversarii politici, care vor să-l discrediteze.

”Se lansează aceste informații și în presa locală din Olt, de către anumiți ”bine intenționați”. Eu trag 100% pentru PSD, nici vorbă să fac campanie pentru Elena Udrea sau mai știu eu ce altceva. Sunt 100% alături de PSD și de Victor Ponta!”, ne-a declarat Vâlcov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.