Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus: 'Este un boom pentru că, în mod normal, în afară de fotbal, aduce o grămadă de alte lucruri'

cristiano ronaldo portugalia

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a făcut înconjurul lumii, iar părerile pro şi contra nu au întârziat să apară. Fiecare admirator sau nu al portughezului, fiecare iubitor sau cunoscător al sportului rege a avut ceva de spus despre mutarea verii 2018, potrivit Mediafax.

Antrenorul Walter Zenga a vorbit în exclusivitate cu ProSport despre impactul pe care îl are Cristiano Ronaldo îmbrăcat în bianconero.

"Este un boom pentru că, în mod normal, în afară de fotbal, Cristiano Ronaldo aduce o grămadă de alte lucruri. E foarte impresionant pentru fotbalul din Italia pentru că vine unul dintre cei mai buni jucători din lume", ne-a spus Walter Zenga, care, însă, nu crede că Juventus o să câştige al 8-lea campionat consecutiv: "Juventus a câştigat de 7 ori, va fi favorită normal, dar depinde ce se întâmplă acum, pentru că eu sunt convins că nişte piese grele pleacă de acolo. Poate să fie Higuain, poate să fie Pianic. Şi alte echipe au făcut mişcări importante în echipă. Vorbim de Napoli, care a schimbat antrenorul, a prins antrenorul cel mai bun din lume, iar Inter acum are echipă cu care trebuie să câştige titlul".

Citește și: Walter Zenga susține că nu vrea să creeze speculații: 'Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă'

Lautaro Martinez, Nainggolan, Stefan De Vrij, Matteo Politano, Kwadwo Asamoah, Federico Dimarco sunt numele care au semnat cu Internazionale Milano în această vară.

Walter Zenga este cunoscut pentru dragostea pentru echipa Inter, formaţie la care a evoluat începând cu vârsta de 17 ani (Inter U19). La vârsta de 22 de ani a ajuns la echipa mare, grupare alături de care a câştigat un Campionat, o Supercupă a Italiei şi de două ori Cupa UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.