Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga poate fi noul antrenor al echipei Venezia

Walter Zenga

Venezia, echipă de Serie B, l-a concediat pe antrenorul Stefano Vecchi şi îl va aduce pe Walter Zenga. Din precizările Sky Sport Italian, contractul urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei săptămâni, scrie Mediafax.

Walter Zenga şi-a încheiat ultimul angajament în iunie 2018, după ruperea contractului cu Crotone. Oficialii clubului au decis să se orienteze spre altă variantă, după ce fostul portat nu a putut menţine echipa în Serie A. Acum, presa din Italia anticipează că va reveni pe banca echipei de ligă secundă, Venezia, al cărui antrenor a fost demis după începutul slab de sezon.

Zenga ar fi confirmat faptul că este aproape să semneze printr-o postare pe Instagram, dar ulterior a şters-o. Dacă va semna cu Venezia, antrenorul va avea ocazia să lucreze cu un român. Sergiu Suciu (28 de ani), fotbalist născut la Satu Mare, dar care nu a evoluat în Liga 1 este legitimat la formaţia italiană.

Citește și: Dani Coman a mărturisit că a fost ofertat de FCSB

Walter Zenga va avea mult de tras pentru a scăpa echipa din subsolul clasamentului. Venezia se situează pe locul 17, ultimul retrogradabil, cu 4 puncte, la două de poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în Serie B. Liga a doua din Italia este formată din 19 echipe. Ultimele 3 locuri retrogradează în Serie C, iar locurile 15 şi 16 dau baraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.