Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Warner TV a anunțat o schimbare radicală de program: Ce se poate urmări în serile de miercuri din luna august

warner tv

Warner TV a programat pentru serile de miercuri din luna august producţii clasice moderne care se înscriu genurilor dramă, comedie biografică şi thriller SF, multipremiate, aclamate de critici şi de public.

Lungmetrajele „Misiuni periculoase/ The Hurt Locker”, „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street” şi „Dincolo de limite/ Limitless”, care beneficiază de semnături şi distribuţii impresionante, vor fi difuzate miercurea de la ora 21.00, conform News.ro.

„Misiuni periculoase/ The Hurt Locker” (2008) a fost recompensat cu şase trofee Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film şi cea mai bună regie, Kathryn Bigelow devenind prima femeie premiată de Academia americană de film la această categorie.

Filmul, programat pe 2 august, îi are în distribuţie pe Jeremy Renner, Anthony Mackie, Guy Pearce şi Ralph Finnes. În timpul războiului din Irak, un sergent recent repartizat la o echipă de genişti din armata americană ajunge în dezacord cu colegii lui de echipă din cauza modului său nonconformist de a-şi face treaba.

„Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street” (2013), regizat de Martin Scorsese, va fi difuzat pe 9 august. Comedia biografică ce îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio este bazată pe povestea adevărată a lui Jordan Belfort, de la ascensiunea lui ca agent de bursă care duce o viaţă de lux până la declinul care a implicat infracţiuni şi guvernul federal. Din distribuţia filmului nominalizat la cinci categorii ale premiilor Oscar fac parte şi Jonah Hill, Margot Robbie şi Matthew McConaughey.

Thrillerul SF „Dincolo de limite/ Limitless” (2011), regizat de Neil Burger, este inclus în programul Warner TV pe 16 august. Bradley Cooper conduce o distribuţie din care fac parte Anna Friel, Robert De Niro, Abbie Cornish şi Andrew Howard. O pastilă misterioasă care îi permite celui care o ia să acceseze 100% din capacităţile creierului său îl transformă pe un scriitor aflat în dificultate într-un vrăjitor al finanţelor, dar îl introduce şi într-o lume nouă, cu multe pericole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.