Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'We Are The People' - numele spectacolului virtual care deschide Campionatul European de Fotbal

Euro 2020
Euro 2020

Tehnologia de ultimă generație îi va aduce pe Martin Garrix, Bono și The Edge în fața fanilor din toată Europa, la festivitatea de deschidere a campionatului european de fotbal masculine, UEFA EURO 2020, ce va debuta vineri pe Stadio Olimpico din Roma.

Martin Garrix, Bono și The Edge vor fi în centrul atenției la meciul de deschidere de pe Olimpico, cu o performanță virtuală care va folosi tehnologie ultraperformantă pentru a aduce fanii cât mai aproape de evenimentul „ridicării cortinei” la Euro 2020, scrie mediafax.ro.

Colaborarea dintre legenda rock-ului, solistul U2, Bono, și unul dintre cei mai mari DJ și producători din lume, pentru realizarea imnului oficial al evenimentului, s-a extins la o recreare digitală a Stadionului Olimpico, care îi reunește virtual pe cei trei artiști pentru o reprezentație în care vor interpreta We Are The People. Piesa va fi redată ca parte a ceremoniei de deschidere cu câteva momente înainte de începerea primului meci al turneului, dintre Italia și Turcia.

„Ceremonia de deschidere la Olimpico din Roma va fi un preambul potrivit turneului și sunt încântat că colaborarea dintre trei mari artiști, Martin Garrix, Bono și The Edge, a produs și o reprezentație virtuală, care va permite fanilor din întreaga Europă, și chiar din toată lumea, să se simtă mai aproape de turneu și sunt sigur că fanii vor fi încântați de spectacolul virtual, indiferent dacă urmăresc acasă sau online. ”, a declarat Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al UEFA.

Reprezentația virtuală a fost filmată în studiouri ultramoderne cu tehnologie de control a mișcării din Londra și la Olimpico din Roma, pentru a recrea mediul stadionului în 3D.

Fanii fotbalului pot pregăti turneul cu playlist-ul oficial UEFA EURO 2020, realizat de Garrix și conținând piese selectate de jucători de top. Playlist-ul oficial este disponibil pe toate platformele majore de streaming muzical și conține 6 ore de muzică de cea mai bună calitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.