Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Webinare gratuite pentru profesorii care vor să se specializeze în noul format al Evaluării Naționale

FDVPDR
scoala online

Serie de webinare despre noile modele de subiecte pentru Evaluarea Națională, pentru formarea profesorilor. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în întâmpinarea profesorilor care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA, prin organizarea unor webinare, susținute de experți în predarea și evaluarea axată pe competențe. Acestea vor avea loc în perioada 8-26 februarie, pe platforma Webdidactica.

Înscrierile au loc în perioada 20 ianuarie – 4 februarie 2021 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

”În contextul noilor schimbări privind subiectele de la Evaluarea Națională și urmărind interesul direct al elevilor, ne-am propus să oferim un suport profesorilor, în mod special celor de matematică și limba română, care sunt materii de examen. Vom organiza aceste webinare, care își propun să aducă o înțelegere în abordarea didactică, pentru a ajuta elevii să se familializeze cu subiectele și să excludă teama de nou”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.