Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Week-end cu vreme ÎMPĂRȚITĂ, în România: Prognoza pentru săptămâna următoare

vremea

Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Săptămâna viitoare, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării și chiar caniculară local în sud și în sud-vest.

Sâmbătă, în zonele montane și submontane, dar și în regiunile estice și sud-estice vremea va fi în general instabilă și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar pe suprafețe mici se pot înregistra cantități de apă mai însemnate.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, iar în sud și sud-vest temperaturile vor fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Maximele termice se vor încadra între 24 şi 32 de grade, mai ridicate în Banat, Oltenia și sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în Dealurile de Vest.

În București, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cum a reușit Dragnea să controleze un serviciu secret

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele după-amiezii în special în jumătatea de sud-vest. Cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade în Dealurile de Vest.

Duminică, în București, vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

Citește și: Sorin Grindeanu, lovitură de proporții pentru Daddy Dragnea

Luni, marți, miercuri, vremea în țară va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării și chiar caniculară local în sud și în sud-vest. Probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice și centrale, dar și la munte. În București, vremea va fi în continuare călduroasă, posibil caniculară în orele după-amiezilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.