Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Werder Bremen riscă să nu mai poată juca pe stadionul propriu, din cauza fanilor

Bundesliga

Clubul german de fotbal Werder Bremen riscă să nu mai poată juca pe stadionul propriu, dacă fanii se vor strânge în număr mare în jurul arenei la meciul de luni cu Bayer Leverkusen, relatează DPA.

Sezonul din Bundesliga se reia cu meciurile etapei a 26-a, care sunt programate de sâmbătă până luni, dar accesul spectatorilor este interzis pe stadioane, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

Ministrul de interne al oraşului Bremen, Ulrich Maeurer, un critic al continuării Bundesligii, a declarat în revista Der Spiegel că dacă meciurile cu porţile închise devin un risc de infecţie din cauza fanilor care nu respectă distanţarea socială, o sancţiune devine inevitabilă.

''Luni este o zi crucială la noi în Bremen. Întotdeauna am spus clar că nu avem sute de agenţi care să împrăştie adunarea fanilor şi să expunem forţele de ordine la un risc ridicat de infectare. În cazul în care mulţi fani se adună şi nu respectă distanţarea socială, asta va avea consecinţe asupra următorului joc'', a spus oficialul german.

Citește și: VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Maeurer a insistat că în cazul în care un jucător este testat pozitiv la Covid-19, atunci întreaga echipă trebuie să intre în carantină, ceea ce ar submina efortul de continuare a sezonului din Germania.

Până la finalul sezonului au mai rămas de disputat nouă etape, lider fiind Bayern Munchen, cu un avans de patru puncte faţă de Borussia Dortmund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.