Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wesley Jobello a semnat pentru FC Argeş

ilfovsport.ro
minge fotbal

Echipa de fotbal FC Argeş a ajuns la un acord cu Wesley Geroges Jobello, jucător care în prima parte a campionatului a evoluat la UTA Arad, a anunţat, joi, pagina de Facebook a clubului din Trivale.

Internaţional din Martinica, în vârstă de 29 de ani, mijlocaşul stânga a strâns 17 partide în acest sezon pentru ''Bătrâna Doamnă''. El poate evolua şi ca mijlocaş dreapta.

Jobello s-a născut în Gennevilliers (Franţa) şi are rădăcini în Martinica, departament de peste mări al Franţei. A început fotbalul la Melun, iar în 2012 a trecut la academia celor de la Olympique Marseille. A debutat în 2012 în Ligue 1 într-o înfrângere a lui OM în faţa celor de la Sochaux. Până să ajungă în România, a mai trecut pe la Clermont Foot, Gazelec Ajaccio, Coventry City şi Boulogne. Are în palmares o Cupa Ligii franceze, dar şi o medalie de vicecampion al Franţei, ambele cu Marseille, informează Agerpres.

A evoluat pentru naţionalele de U17 şi U18 ale Franţei, dar la seniori a optat pentru naţionala statului Martinica pentru care a jucat în trei meciuri şi a înscris un gol.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 250.000 de euro.

FC Argeş i-a mai transferat în această iarnă pe fundaşul croat Mario Zebic, pe mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani), pe mijlocaşul Mimito Biai (Guineea-Bissau), pe fundaşul brazilian Lucas Brendon, pe fundaşul stânga argentinian Facundo Rizzi, extrema portugheză Boubacar Rafael Neto Hanne şi pe fundaşul stânga canadian Zorhan Ludovic Bassong.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.