Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Westworld', 'Saturday Night Live' și 'Stranger Things' au primit câte 5 premii Emmy pentru artele creative

37th Annual Daytime Emmy Awards - Trophy Room

Serialele "Westworld", "Saturday Night Live (SNL)" și "Stranger Things" s-au conturat ca favorite în cursa pentru premiile Emmy din acest an, după ce au primit, duminică, cele mai multe trofee la cea de a 69-a ediție a ceremoniei de decernare a Premiilor Emmy pentru artele creative, relatează Variety, citat de AGERPRES.

Citeşte şi: Decizie BOMBĂ în dosarul Colectiv. Ministrul Finanţelor, CITAT în proces

În contextul în care duminică, 17 septembrie, se vor decerna cele mai importante premii Emmy, cele trei seriale sunt la egalitate cu câte cinci trofee. Printre premiile "SNL" se află și trofeul pentru cel mai bun actor în rol episodic într-un serial de comedie pentru Dave Chappelle, care a prezentat show-ul pe 12 noiembrie, imediat după alegerile prezidențiale din SUA, în timp ce Melissa McCarthy a primit trofeul pentru cea mai bună actriță în rol episodic într-un sitcom, pentru modul în care l-a interpretat pe fostul purtător de cuvânt al Casei Albe Sean Spicer. Serialul de comedie de la NBC este nominalizat în total la 22 premii Emmy în acest an, la egalitate cu "Westworld", de pe HBO.

"Westworld" a câștigat premii precum cel de efecte vizuale sau machiaj pentru un serial filmat cu o singură cameră. "Stranger Things", care este nominalizat în acest an la 19 premii Emmy, a fost recompensat, printre altele, pentru designul titlului și pentru cea mai bună temă muzicală pentru promovarea titlului. Pe de altă parte, actrița din "Stranger Things" Shannon Purser (Barb) a pierdut trofeul pentru cea mai bună actriță într-un rol episodic într-o dramă în fața lui Alexis Bledel, din "The Handmaid's Tale".

Alți câștigători de până acum ai premiilor Emmy sunt "The Night Of" (4 premii), documentarul "13th" al Avei DuVernay de pe Netflix (4 premii), serialul HBO "Big Little Lies" (4 premii), "Hairspray Live" (3 premii) și "The Handmaid's Tale" (3 premii).

"Westworld", "Stranger Things" și "The Handmaid's Tale" vor concura duminică, la gala Primetime Emmy, la premiul pentru cel mai bun serial dramă, precum și la categoria cea mai bună actriță în rol secundar într-o dramă.

HBO este până acum în frunte, cu un număr total de 19 premii, rețeaua de televiziune prin cablu având cele mai multe nominalizări în acest an, 111. Pe locul al 2-lea se află Netflix, cu 16 premii câștigate și 91 de nominalizări la premiile Emmy în acest an.

Citeşte şi: Magistraţii de la ÎCCJ au decis: Ce au stabilit în dosarul unui celebru fost primar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.