Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WhatsApp introduce o nouă funcție: utilizatorii vor putea să aleagă cine îi poate vedea când sunt online

tvr1
whatsapp

WhatsApp va permite utilizatorilor săi să părăsească grupurile fără a-i notifica pe ceilalţi membri şi să controleze cine poate vedea când sunt online, în cadrul unei actualizări de confidenţialitate din luna august a aplicaţiei de mesagerie, a anunţat compania marţi, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Vom continua să creăm noi modalităţi de a vă proteja mesajele şi de a le păstra la fel de private şi sigure ca şi conversaţiile faţă în faţă", a declarat Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania care deţine WhatsApp, citat într-un comunicat dat publicităţii marţi.

În prezent, când un utilizator părăseşte un grup apare o notificare în partea de jos a conversaţiei prin care ceilalţi membri ai grupului sunt informaţi de acest lucru.

De asemenea, în timp ce un utilizator are deja posibilitatea de a dezactiva o funcţie care îi informează pe alţii dacă a citit un mesaj, nu poate ascunde faptul că este online şi utilizează WhatsApp.

Cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp vor avea, de asemenea, posibilitatea să-i împiedice pe alţii să facă capturi de ecran ale mesajelor "menite să fie văzute o singură dată", care sunt concepute să dispară după ce au fost deschise.

Instrumentul de blocare a capturilor de ecran este în prezent în teste, a precizat WhatsApp, şi va disponibil în curând pentru utilizatori.

Ami Vora, manager de produs al WhatsApp, a declarat că platforma s-a concentrat asupra creării unor funcţii ce "permit oamenilor să deţină mai mult control şi confidenţialitate asupra mesajelor lor", notează EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.