Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WikiLeaks provoacă iar RUMOARE în SUA: Ce SECRETE cer și câți bani oferă oamenii lui Julian Assange

WikiLeaks

Raportul CIA privind imixtiunea Rusiei în alegerile americane prin atacuri cibernetice este un 'comunicat de presă' motivat politic şi care nu oferă nicio probă, a apreciat luni la o conferinţă de presă online Julian Assange, care a anunţat cu acest prilej creşterea de la 20.000 la 30.000 de dolari a recompensei oferite de WikiLeaks celor care dau informaţii despre acei membri ai Administraţiei Obama care au distrus dosare şi informaţii importante despre activitatea acestei administraţii, relatează AFP.

Conform respectivului raport al CIA, persoane care au legături cu Moscova au oferit website-ului WikiLeaks e-mailuri sustrase prin piraterie informatică din conturile Partidului Democrat şi ale lui John Podesta, directorul de campanie al lui Hillary Clinton, scrie agerpres.ro.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

Dar în opinia lui Julian Assange, 'acesta nu este un raport al unor servicii de informaţii (...) ci un comunicat de presă care a fost în mod clar întocmit cu scopul de a avea un efect politic'. 'Este un raport politic împotriva lui Donald Trump' şi vizează 'delegitimarea' alegerii preşedinte american, Donald Trump, a insistat fondatorul WikiLeaks.

Assange a reafirmat că sursele care i-au oferit acele e-mailuri piratate sunt persoane care nu au legături cu niciun guvern, inclusiv cel rus, şi a anunţat că recompensa de 20.000 de dolari oferită săptămâna trecută oricui furnizează website-ului Wikileaks informaţii despre 'orice agent al administraţiei Barack Obama care a distrus dosare importante' legate de istoria americană a fost mărită la 30.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.