Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă la gala Oscar

www.reuters.com
will smith

Will Smith a anunţat într-o declaraţie, vineri, că şi-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Premiile Academiei de weekendul trecut, transmite CNN.

Vezi și: Chris Rock, prima reacție după palma dată de Will Smith la gala Oscar

”Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a afirmat Smith într-o declaraţie transmisă pentru CNN de publicistul său.

David Rubin, preşedintele Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a declarat, vineri, într-o declaraţie, că organizaţia a primit şi a acceptat ”demisia imediată” a lui Smith.

”Vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, înainte de următoarea întâlnire a consiliului de administraţie programată pe 18 aprilie”, a adăugat Rubin.

Acţiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancţiuni permise de Statutul şi Standardele de Conduită”, a transmis organizaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.