Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air a anunţat o nouă rută de la Bucureşti la Edinburgh

newsair.ro
wizz air

Wizz Air a anunţat marţi o nouă rută de la Bucureşti la Edinburgh, ce va deveni operaţională începând cu 23 decembrie 2019.

Conform unui comunicat remis AGERPRES, zborurile către capitala Scoţiei vor fi operate de două ori pe săptămână, marţi şi sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 29,99 euro (129 lei).

De asemenea, compania aeriană a anunţat lansarea a patru noi rute din Timişoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către Billund (Danemarca), Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden (Germania), precum şi Doncaster (Marea Britanie).

"Suntem bucuroşi să anunţăm astăzi noua destinaţie disponibilă din Bucureşti, Edinburgh, inima Scoţiei. Datorită acestei conexiuni directe, călătorii români pot vizita cu uşurinţă acest oraş vibrant. Edinburgh este un amestec de istoric şi modern, înconjurat de peisaje frumoase şi bogat în atracţii. Oferă o mulţime de oportunităţi pentru cei aflaţi în căutarea unei vacanţe, pentru toate gusturile şi aşteptările. Cu două zboruri pe săptămână, marţi şi sâmbătă, este uşor să rezervaţi un city break scurt în oraş sau o vacanţă extinsă, cu tarife excelente începând de la doar 129 lei. În această perioadă, sărbătorim şi lansarea a patru noi rute de la Timişoara la Billund, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden şi Doncaster / Sheffield. Prin această extindere, Wizz Air îşi reconfirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economiei, aviaţiei şi turismului din România şi din regiuni cheie", a declarat Paulina Gosk, corporate Communications manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 117 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 149 de destinaţii din 44 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Compania este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.