Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air dă detalii despre avionul cu români care era să se PRĂBUȘEASCĂ: Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în aeronavă / VIDEO

newsair.ro
wizz air

Alerta aviatică după un incident grav. Un avion care plecase din București și trebuia să ajungă la Catania, în Sicilia, a lovit o pasăre în zbor, iar motorul ar fi fost cuprins de flăcări. Conform unor informații, avionul a intrat în picaj, dar piloții au reușit să aterizeze în siguranță. Chiar și așa, mai mulți oameni au fost răniți.

Mai multe detalii aici: ALERTĂ AVIATICĂ în România: O aeronavă Wizz Air a lovit o pasăre, a intrat în picaj, mai multe VICTIME / VIDEO

Reprezentanţii companiei Wizz Air au reacţionat după acest incident şi au explicat ceea ce s-a întâmplat, anunţă. "Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave.

Citește și: Atenție, pasageri! Comisia Europeană avertizează Ryanair – ce s-a întâmplat

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime.", spun reprezentanţii companiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.