Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air închide baza de operare de la Suceava, începând cu 28 octombrie 2023: Compania va opera peste 50% din capacitatea sa anterioară de la Suceava

newsair.ro
wizz air

Compania low-cost Wizz Air anunţă că închide baza de operare de la Suceava, începând cu 28 octombrie 2023. Compania va opera în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund şi Memmingen. Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais şi Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iaşi.

„Wizz Air a anunţat astăzi planurile de ajustare a reţelei şi de optimizare a activităţii din România pentru a creşte fiabilitatea operaţională pentru clienţii locali. Mai exact, compania aeriană îşi ajustează reţeaua din Suceava şi se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor şi a minimiza perturbările şi anulările pentru clienţii din România. Începând cu 28 octombrie 2023, compania aeriană îşi va închide baza de la Suceava, urmând să opereze în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund şi Memmingen”, anunţă compania, conform news.ro

Zborurile spre Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais şi Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iaşi, care va creşte odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă. În plus, Wizz Air va anunţa în următoarele săptămâni şi noi servicii pentru reţeaua din România.

”Tuturor angajaţilor afectaţi de la baza din Suceava li se vor oferi oportunităţi de lucru în altă parte în reţeaua Wizz Air. Wizz Air îşi menţine angajamentul de a creşte pe termen lung pe piaţa românească, creând sute de locuri de muncă suplimentare atât în cadrul companiei, cât şi în industriile asociate, stimulând creşterea rapidă a sectoarelor turismului şi ospitalităţii din România”, precizează compania.

Compania aeriană operează peste 5.000 de zboruri pe lună către 24 de ţări de la şase baze din România: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Craiova şi Sibiu. Primul zbor Wizz Air a decolat de la Suceava pe 3 august 2016, iar de atunci, compania a transportat peste 2 milioane de pasageri pe rutele sale low-cost spre şi dinspre Suceava. Wizz Air va continua să fie cea mai mare companie aeriană care operează spre Suceava.

Clienţii care au rezervat direct prin site-ul companiei sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei şi care sunt afectaţi de schimbări vor fi notificaţi prin e-mail şi pot opta pentru reprogramarea gratuită, pentru o rambursare de 120% din tariful iniţial sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100% din banii achitaţi.

„Ca urmare a planurilor de optimizare a pieţei din România, menite să sporească fiabilitatea operaţională pentru clienţii noştri locali, operaţiunile noastre din Suceava au devenit nesustenabile. Cu toate acestea, ne menţinem angajamentul de a sprijini creşterea continuă în România. Wizz Air nu va părăsi Suceava şi va continua să opereze peste 50% din capacitatea sa anterioară de la Suceava pentru a sprijini în continuare conectivitatea, asociată cu preţuri scăzute şi o experienţă de înaltă calitate. Principalele noastre obiective sunt de a contacta cu promptitudine toţi clienţii afectaţi, oferindu-le îndrumare precisă cu privire la opţiunile disponibile, şi de a ne extinde sprijinul pentru echipajul nostru de la Suceava. Wizz Air persistă în a oferi tarife competitive de pe mai multe aeroporturi din România, inclusiv Iaşi, Cluj, Sibiu, Bucureşti, Timişoara şi Craiova”, spune Diarmuid Ó Conghaile, directorul general al Wizz Air Malta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.