Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air revine în Moldova

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair

Compania aeriană Wizz Air revine în Republica Moldova începând cu luna decembrie. Aceasta va opera curse pe direcția Chișinău - Roma, Chișinău - Milano și Chișinău-Londra, transmite IPN.

Premierul Dorin Recean a declarat că revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor constante ale autorităților de la Chișinău de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii moldoveni și de a stimula dezvoltarea economică.

„Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața aviatică moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, susține premierul.

În martie 2023, compania ungară Wizz Air și-a suspendat toate zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău invocând motive de securitate a spațiului aerian. Urmare a acestei decizii, numărul pasagerilor cetățeni ai Republicii Moldova care aleg să zboare din Iași a crescut cu 30%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.