Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air suplimentează cu 4.500 numărul biletelor gratuite pentru refugiaţii din Ucraina

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair

Wizz Air suplimentează cu 4.500 numărul biletelor gratuite pentru refugiaţii din Ucraina pentru călătorii spre Marea Britanie până la 30 iunie, se arată într-un comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Wizz Air a anunţat că parteneriatul său cu organizaţiile non-profit Choose Love, Fundaţia Shapiro, Fundaţia Steve Morgan şi USPUK a fost prelungit până la sfârşitul lunii iunie 2022, cu alte 4.500 de bilete gratuite care sunt la dispoziţia refugiaţilor ucraineni pentru a călători spre Marea Britanie.

Parteneriatul a fost lansat în mai 2022, cu un număr iniţial de 10.000 de bilete gratuite disponibile până în 15 iunie, potrivit Agerpres.ro.

Extinderea iniţiativei până la finalul lunii iunie permite mai multor refugiaţi ucraineni care zboară din Bulgaria, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia să călătorească în Marea Britanie, biletele venind astfel în sprijinul programului pentru vize "Homes for Ukraine" al guvernului Marii Britanii. Începând cu luna mai, iniţiativa a asigurat călătorii gratuite pentru mai mult de 5.000 de refugiaţi, permiţându-le să se stabilească în Marea Britanie alături de cei care le oferă sprijin.

Din 14 iunie, guvernul Marii Britanii a eliberat 88.000 de vize pentru ucraineni în cadrul schemei sale de vize "Homes for Ukraine". Peste 51.800 de refugiaţi au sosit deja în Marea Britanie, iar extinderea acestei iniţiative va permite şi mai multor familii ucrainene să ajungă în Marea Britanie în următoarele săptămâni.

În total, biletele gratuite Wizz Air sunt disponibile pentru 61 de rute pe care compania aeriană le operează din Bulgaria, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia către Marea Britanie, iar acestea includ un bagaj de mână şi un bagaj de cală (până la 32 kg), per persoană.

Jozsef Varadi, CEO Wizz Air, a spus: "Suntem încântaţi că Wizz Air îi poate sprijini în continuare pe refugiaţii ucraineni, ca parte a schemei "Homes for Ukraine" a guvernului Marii Britanii. Prin suplimentarea numărului de bilete gratuite oferite până la sfârşitul lunii iunie, sperăm că mai mulţi ucraineni vor ajunge în Marea Britanie şi îşi vor întâlni sponsorii. Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această perioadă de criză şi dorim să ne îndeplinim datoria prin acest demers, oferind o călătorie gratuită, sigură şi primitoare oricui are nevoie de aceasta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.