Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Woody Allen a primit de la Amazon Studios dreptul de a lansa 'A Rainy Day in New York' în SUA - VIDEO

The Woody Allen Pages
woody allen

Cineastul Woody Allen a primit de la Amazon Studios dreptul de a lansa lungmetrajul „A Rainy Day in New York” în Statele Unite, scrie Variety, potrivit news.ro.

În urmă cu o săptămână, Allen a lansat un trailer al filmului din distribuţia căruia fac parte Elle Fanning şi Timothée Chalamet, anunţând că va fi lansat curând.

„A Rainy Day in New York” s-a aflat în mijlocul scandalului dintre studiouri şi regizorul şi producătorul filmului, însă acum Allen îl poate lansa în cinematografe.

Pentru moment, este cunoscut că filmul va fi lansat în Franţa, pe 18 septembrie, în Italia, pe 3 octombrie, şi în Germania, în toamnă.

Lungmetrajul, mai scrie Variety, a fost prezentat cel puţin unui distribuitor american.

Allen şi Amazon sunt implicaţi într-o dispută legală privind acordul de 80 de milioane de dolari, încheiat pentru mai multe proiecte, la care compania a renunţat în urma reapariţiei acuzaţiilor de molestare aduse cineastului de fiica adoptivă Dylan Farrow şi a comentariilor făcute de el.

Citește și: Studiu îngrijorător - Nivelul mării ar putea creşte cu peste doi metri până în anul 2100

Din distribuţia filmului mai fac parte Liev Schreiber, Selena Gomez, Diego Luna şi Jude Law.

După reizbucnirea scandalului sexual, mai mulţi actori şi-au exprimat regretul că au lucrat cu el, între care Greta Gerwig, Colin Firth, Ellen Page, Michael Caine şi Timothée Chalamet. Au existat însă şi voci care l-au sprijinit. Între ele, Javier Bardem, Anjelica Huston şi Diane Keaton.

În luna iunie a anului trecut, Amazon a renunţat la acordul semnat cu Woody Allen pentru patru filme, intre care „A Rainy Day in New York”, aparent, permiţându-i cineastului să facă ce doreşte cu filmul. Drept răspuns, Allen a dat în judecată compania şi a cerut despăgubiri de 68 de milioane de dolari.

În prezent, Woody Allen lucrează la un film susţinut de Mediapro din Spania, care i-a finanţat şi lungmetrajele „Vicky Cristina Barcelona” şi „Midnight in Paris”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.