Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WTA - Liderul mondial s-a retras de la Qatar Open

Ashleigh Barty

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul I WTA, a declarat forfait pentru Qatar Open, turneu de categorie WTA 500, programat între 1 şi 6 martie.

Ea a invocat o accidentare la glezna stângă, după ce a fost elimiantă, miercuri, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 de la Adelaide de amercanca Danielle Collins, locul 37 WTA, scor 3-6, 4-6.

Barty se alătură unui grup de jucătoare importante care au anunţat că se retrag de la Doha, între care Simona Halep, locul 3 WTA, americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA, şi Bianca Andreescu din Canada, locul 9 WTA. Andreescu nu va mai participa la niciun turneu până la Miami Open (23 martie - 3 aprilie).

Nici campioana de la Australian Open, japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA, nici americanca Serena Williams, locul 7 WTA, nu vor evolua la Doha.

Qatar Open a fost ultima competiţie la care Barty a participat în 2020, înaintea întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus. Ea a fost eliminată în semiifnale la Doha, de Petra Kvitova din Cehia (4-6, 6-2, 4-6).

Jucătoarele cel mai bine clasate care vor fi la ediţia din acest an a Qatar Open sunt ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, Karolina Pliskova din Cehia, locul 6 WTA, şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 8 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.