Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xabi Alonso este noul antrenor al echipei Real Sociedad B

reuters
Xabi Alonso

Xabi Alonso (37 de ani), fostul fotbalist de la Liverpool, Real Madrid şi Bayern Munchen, retras în 2017, este noul antrenor al echipei Real Sociedad B, care evoluează în liga a treia din Spania potrivit mediafax.

Anunţul a fost făcut de clubul basc, printr-un comunicat oficial, în care se specifică faptul că Alonso va pregăti echipa din Segunda Division B, cunoscută şi ca Sanse, timp de două sezoane. Astfel, Xabi se întoarce la clubul unde a început fotbalul. La prima echipă a lui Real Sociedad, mijlocaşul a strâns 124 de meciuri, în perioada 1999-2004.

În sezonul trecut, Xabi Alonso a pregătit o formaţie de juniori din cadrul academiei lui Real Madrid, iar acum se va concentra doar pe echipa a doua a lui Sociedad, care a încheiat pe locul 12 ediţia de campionat din stagiunea recent încheiată.

Ca fotbalist, Xabi Alonso a fost un om important al naţionalei Spaniei, trecându-şi în cont Campionatul Mondial şi două Campionate Europene. La nivel de club, a câştigat de două ori Liga Campionilor, alături de Liverpool şi Real Madrid, dar şi alte trofee majore în Premier League, La Liga sau Bundesliga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.