Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi Hernandez a declarat că scopul său este să revină alături de Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Fostul jucător al Barcelonei, Xavi Hernandez (39 de ani), a declarat că scopul său este să revină alături de Barcelona, în poziția de antrenor, potrivit Meidafax.

Xavi a vorbit, citat de Sky Sports, despre dorința sa de a antrena Barcelona. Cu toate acestea, fostul fotbalist nu exclude posibilitatea de a pregăti o echipă din Premier League:”Nu mă ascund. Scopul meu este să revin în Europa, să revin la Barca. Este o provocare pentru mine, dar încă învăț și mă bucur de asta. Ideea mea, pe care am avut-o și când eram fotbalist, este să fiu alături de Barcelona. Să antrenez acest gen de echipă ar fi un privilegiu pentru mine și cel mai mare privilegiu ar fi să mă întorc la Barca. Acesta este scopul meu, dar, desigur, cui nu îi place Premier League? Atmosfera, stadioanele pline și jucătorii din Premier League sunt extraordinari. Dacă aș avea de ales, aș alege un club mare, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal sau Tottenham”.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Xavi a menționat și persoana care l-a inspirat atât ca jucător, cât și acum, în postura de antrenor: ”Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume, iar eu sunt un începător. Comparația a existat când eram un jucător, însă acum nu putem fi comparați. Sunt îndrăgostit de fotbalul lui Guardiola. Acum am început să antrenez. Observ diferite metodologii. Poți câștiga în mai multe moduri, dar cel mai mult îmi place cel adoptat de City și de Guardiola. Urmăresc Premier League și îmi place. Guardiola este genial, indulgent, pasionat, obsedat. De asta îi merge atât de bine. Transmite multe lucruri fotbalistului. Am învățat multe lucruri și m-am bucurat de timpul petrecut alături de el”.

Xavi a petrecut 20 de ani alături de Barcelona, din anul 1995 până în 2015, atunci când s-a transferat la echipa Al Sadd.

Începând cu luna iulie, Xavi a fost numit tehnicianul echipei Al Sadd, clubul la care și-a încheiat cariera de jucător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.