Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi îl contrazice pe Maradona. Messi este un lider absolut

diego maradona

Fostul căpitan al echipei FC Barcelona a sărit în apărarea lui Messi, în fața lui Maradona, care a declarat că Messi nu este un lider.

"Din punctul meu de vedere, MEssi este un lider incredibil, atât pe teren, cât și în afara lui. Poate este un lider mai liniștit în vestiar, pentru că vorbește mai puțin, dar este un lider absolut, vrea mereu mingea, se implică mereu, are personalitate și nu este absent, informează mediafax.

Am fost colegi mai multți ani și mereu s-a impus și a condus echipa. Mi se pare că este un jucător care are capacități de lider absolut, aproape bestiale.

Așa că, nu sunt de acord cu Maradona, dar, așa cum se spune, opiniile sunt opinii și fiecare este cu părerea lui", a spus Xavi, actualul jucător al echipei din Qatar, Al Sadd, potrivit gazzetta.it.

Xavi nu s-a oprit doar la aceste declarații și a continuat, cu un atac la adresa legendarului Maradona: "Nu îmi place când foștii jucători sunt atât de critici cu ceilalți colegi. Au fost și ei acolo, știu cât de dificil este fotbalul. Nu reușesc să înțeleg criticile astea atât de dure din partea unui jucător la adresa altui jucător, atât timp cât a fost și el în situația respectivă".

Mijlocașul spaniol a precizat că este convins că Messi va reveni și la naționala Argentinei. Atacantul Barcelonei a decis să se retragă pentru un an de la selecționata pumelor.

"Are nevoie de timp pentru a se gândi, a se odihni și este o decizie care îl privește pe el și pe antrenorul actual. Părerea mea este că este cel mai bun jucător din lume din istoria fotbalului, iar el va avea ultimul cuvânt referitor la revenirea la naționala Argentinei. Dar cred că se va întoarce pentru că este o bestie competitivă și va încerca să câștige și cu Argentina", a mai spus Xavi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.