Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi se scuză după ce a spus că regretă situaţia lui Dani Alves, dar nu a menţionat victima în acest caz

dani alves

Antrenorul echipei FC Barcelona, ​​Xavi Hernandez, şi-a cerut scuze, duminică, pentru declaraţiile făcute cu o zi înainte, în care părea să-l susţină pe fostul coechipier brazilian Dani Alves, care se află în arest preventiv în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală, potrivit news.ro.

„Ceea ce am vrut să spun despre Dani Alves a fost interpretat greşit. Poate că nu am fost suficient de clar şi este important să mă explic”, a spus Xav,i în timpul conferinţei de presă după victoria Barcelonei, scor 1-0, cu Getafe.

„Este un subiect foarte delicat şi sâmbătă am uitat să menţionez victimele. Trebuie să condamnăm acest tip de fapte, indiferent că le-a comis Dani sau altcineva. Îmi cer scuze victimei, victimelor violenţei de acest fel”, a adăugat tehnicianul spaniol.

În timpul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Getafe, Xavi s-a declarat  „surprins şi şocat” de acuzaţiile de agresiune sexuală aduse lui Dani Alves de către o tânără de 23 de ani. "Îmi pare foarte rău pentru el”, a adăugat el, fără a se referi la presupusa victimă.

Jucătorul brazilian în vârstă de 39 de ani a fost concediat imediat de clubul mexican Pumas, după ce a fost arestat la Barcelona.

Alves, care a jucat opt ​​sezoane la FC Barcelona între 2008 şi 2016, s-a întors la clubul catalan pentru o scurtă perioadă sub conducerea lui Xavi sezonul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.